Du är här: Hem Blogg Att jobba på Valentine Web Systems

Att jobba på Valentine Web Systems

av Sasha Vinčić 2009-12-01 10:13
Categories
Vi söker alltid duktiga medarbetare!

På Valentine Web Systems är vi alltid i behov av nya krafter som kan hjälpa oss i arbetet. Vi söker därför hela tiden efter duktiga medarbetare som kan det här med programmering. Är du en van programmerare och på jakt efter nya utmaningar så är detta kanske något för dig.

Vi jobbar med att bygga portaler och utveckling av webbtjänster. En genomgående röd tråd i vår verksamhet är programmeringsspråket Python samt utnyttjandet av kraften och fördelarna i "Molnet", det vill säga Cloud Computing. Ett av våra primära arbetsredskap är open source-systemet Plone.

Mycket gott på ValentineVi som jobbar på Valentine Web Systems har alla förmånen att få jobba under stor frihet där kunden och projektet hela tiden sätts i centrum och därmed styr vår planering. För att vara så effektiva som möjligt i vårt arbete är SCRUM, agile och parprogrammering viktiga ledord för oss. Utbildning och vidareutveckling ser vi som livsviktigt. Därför åker vi ofta på konferenser och internationella sprintar i syfte att införa nya kunskaper om Plone och annat i vårt team och därmed höja vår egen utbildningsnivå.

Är du en duktig pythonprogrammerare och bekant med begrepp som Plone och web 2.0 så är du synnerligen intressant för oss. Ta kontakt med oss via telefon eller email så får vi diskutera vidare. Du är alltid välkommen att skicka in ditt CV.

Vårt kontor ligger i Malmö och vi ser helst att du vill jobba tillsammans med oss där. Detta är dock inte ett krav.

Insorterad under ,
comments powered by Disqus