Du är här: Hem Blogg Nya fräscha hemsidor till Jeeves

Nya fräscha hemsidor till Jeeves

av Sasha Vinčić 2010-05-31 09:27
Vi på Valentine Web Systems är igen stolta över att kunna leverera en snygg hemsida med mer multimedia, fler språk och fler möjligheter och enklare sätt att hantera innehållet på. SJälvklart med det säkraste CMSet, Plone.
Nya fräscha hemsidor till Jeeves

Jeeves nya publika framsida

Till den ledande leverantören av affärsystem - Jeeves Information Systems tillhör en hemsida med det ledande CMSet Plone. Vi har levererat två webbsajter, en riktad mot investerare där det bl.a. är viktigt att press-releaser kommer ut i tid och ej är tillgängliga för allmänheten innan publicering. Den andra sidan är översatt i 11 språk där varje språk representerar länder där Jeeves har lokala partners. Varje partner har login och kan själv hantera innehållet i sitt språk och sina framsidor. Innehållet till framsidorna hanteras helt och hållet av de olika innehålls-författarna.

"I maj 2010 lanserade vi en ny sajt, som vi jobbat intensivt med sedan årsskiftet. Med den nya sajten har vi bland annat fått en enkel hantering av pressmeddelanden, ett större utbud av multimedia samt en smidig språkhantering för översättningar av lokala landswebbar. Under hela utvecklingsprocessen har vi haft ett nära samarbete med Valentine Web Systems som visat stort engagemang och varit mycket hjälpsamma. Sasha och Per på Valentine är enormt kunniga och kreativa och ger sig inte förrän de hittat den bästa lösningen. De har förmågan att kombinera sitt tekniska kunnande med en god förståelse för sina kunders önskemål.

Tack för ett kanonjobb!"
Cecilia Kullberg
Jeeves Information Systems

Letar du efter en engagerad leverantör?

Kontakta Sasha Vinčić på 0708 840 660 eller via formulär

Vill du veta mer om Plone?

Läs mer i Plonebroschyren eller kontakta oss.

Insorterad under , ,
comments powered by Disqus