Du är här: Hem Blogg Vill du ha trygg e-handel?

Vill du ha trygg e-handel?

av Sasha Vinčić 2011-07-22 14:42
Categories
Vad är trygg ehandel för dig? Säker lagring av kort och löseninformation eller en ärlig affär eller hög säkerhet på internet? Hur vet du att du får detta?
Vill du ha trygg e-handel?

Trygg e-handel

Vi definierar trygg e-handel som "en digital ekonomisk transaktion där både avsändaren och mottagaren kan känna sig trygga". Det innebär att butiken vet att den kritiska kundinformationen de hanterar inte kan hamna i orätta händer genom dataintrång. Slutkunden kan dessutom känna sig trygg i att butiken hanterar informationen med högsta möjliga säkerhet.

Stora system byggda på sandmark

De populära och stora systemen Magento, osCommerce är byggda på sandmarken PHP. Oberoende av hur bra programmerarna är, och hur stora systemen är, så går det inte att bortse från att PHP är det språk som har absolut flest säkerhetsluckor. Google har satsat på att bygga utifrån en stabil grund, och av samma anledning använder vi Python.

Vi skapar trygga lösningar baserade på säkra system

För att kunna garantera säkra e-handelslösningar arbetar vi med Plone och Python. På så sätt kan vi undvika säkerhetsriskerna som kommer med andra system, och i stället utveckla snygga och lönsamma webbutiker som passar våra kunders behov. Vi bygger lösningar som håller för framtiden och vårt mål är att alltid ligga steget före när det gäller säkerhet.

Vill du veta mer?

Kontakta Sasha Vinčić för mer information.

My status

eller Formulär online

Tel: +46 708 840 660

Relaterat innehåll
Vår e-handel är säker e-handel
Insorterad under
comments powered by Disqus