Du är här: Hem Blogg Vi åker till Sweden Social Web Camp #sswc

Vi åker till Sweden Social Web Camp #sswc

av Sasha Vinčić 2009-08-17 09:34
Över 250 entreprenörer i alla åldrar träffas i helgen på Tjärö för att diskutera "social web", lär ut, informera eller bara ha kul med likasinnade. Jag, Sasha Vinčić från Valentine Web System ser verkligen fram emot att få träffa alla dessa duktiga personer.
Vi åker till Sweden Social Web Camp #sswc

SSWC

Nätverkande nyckeln till affärersmöjligheter

Som entreprenör vet jag att nätverkande och kunskap är mycket viktigt. Under 2000-talet har jag underhållit mitt nätverk via konferenser och sprintar. Verktyg som LinkedIn, Facebook och Twitter har hjälpt till att underhålla kontakter men det finns inget som slår att träffas personligen. Därför ser jag verkligen fram emot till helgens händelse och få träffa över 250 entreprenörer i alla åldrar, att få ett ansikte och en röst bakom alla namn som nu dyker upp på twitter #sswc

Storebror och information

Varje gång jag åker till en sprint åker jag med insikten att jag kommer lära mig mycket mer än vad jag lär ut, dvs varje person är en potentiell lärare. Det innebär att jag kommer ha över 250 lärare i helgen och eftersom jag är en av dessa personer hoppas jag att jag kan dela med mig lite av min kunskap inom web, säkerhet och stora flerspråkiga lösninger. Ämnen som jag hoppas lära mig mer om är dataportabilitet, semantisk web och hur själva informationen ska skyddas i dagens storebrorspolitik och om det går att lita på de stora aktörerna ute på nätet, t.ex Google och Facebook?

 

Insorterad under , , , ,
comments powered by Disqus