Du är här: Hem E-handel Vår e-handel är säker e-handel

Vår e-handel är säker e-handel

av Sasha Vinčić 2011-07-22 14:31
Categories
E-handeln blir allt vanligare. Internet har blivit den nya, moderna handelsplatsen där varuhyllan bara är ett klick bort. Vår e-handel är säker e-handel
Vår e-handel är säker e-handel

Numera kan i princip vem som helst starta en ny verksamhet på nätet i form av en e-handelsbutik och därigenom nå nya kunder. Med en e-butik kan du nå hela världen och 4,4 miljoner uppkopplade användare bara i Sverige. Internet öppnar helt nya möjligheter för den som vill bygga en affärsverksamhet med en solid grund. Alltfler hakar på den nya trenden och säljer sina produkter direkt på nätet. En e-butik är dessutom ett miljövänligt och snabbare alternativ till den dammiga föregångaren postorder. E-handeln har kommit för att stanna. Ett bra exempel på en väl fungerande e-handelsbutik är http://lavendeldockor.se.

En verksamhet når störst effekt genom en kombination av ”traditionell” affärsverksamhet och virtuell e-handel. En välbesökt och populär webbplats som är sammankopplad med säljflödet i den ordinarie verksamheten fördubblar nämligen effekten. På så sätt effektiviseras uppdateringarna och du får effekt i realtid.

Funderar du på att satsa på e-handel via internet?

Kontakta Sasha Vinčić på 0708 840 660 eller via formulär

Relaterat innehåll
sv
Insorterad under ,