Du är här: Hem Lösningar Vi bygger de säkraste portaler

Vi bygger de säkraste portaler

av Sasha Vinčić 2011-07-07 21:26
Categories
Vi bygger inte bara snygga portaler, vi satsar också på säkerhet. Vi använder lösningar baserade på Plone, eftersom det inte finns något annat system som har en bättre säkerhetshistorik.
Vi bygger de säkraste portaler

Bild från wikimedia.org

Brandsläckaren på plats innan branden

De flesta kunder och leverantörer tänker inte på säkerheten, men det gör vi. När du som kund investerar mycket pengar i en portal för ditt företag, intranät eller din e-handel ska du också kunna förvänta dig att lösningarna fungerar och är säkra. Vår filosofi är att brandsläckaren ska vara på plats redan före branden.

Med öppen källkod kan vi anpassa systemet efter just dina behov.

Säkerheten främst

Vi använder objektdatabasen ZODB som har funnits länge och är en del av applikationsservern Zope, som tillämpar en rigorös säkerhetskontroll. Det gör att vi slipper alla säkerhetsluckor som är förknippade med lösningar som varit populära tidigare. Av samma säkerhetsskäl har organisationer som NASA och FBI också valt att använda just Plone som körs på Zope.

Med öppen källkod har vi inga hemligheter

Vi har inga hemligheter för dig som kund och därför släpper vi all kod vi använder och utvecklar som öppen källkod.

Endast det bästa är gott nog

Om ni är ute efter den bästa möjliga säkerheten så bygger vi den och kvalitetssäkrar dessutom vårt arbete via en extern part för att certifiera lösningen enligt certifiedsecure.eu.

Hos oss kan du känna dig trygg

Vårt jobb är att ge dig den säkraste portalen så att du kan känna dig trygg med din investering.