Du är här: Hem Tjänster Plone konsulting och workshops

Plone konsulting och workshops

av Sasha Vinčić 2011-01-19 20:24
Categories
Vi kan erbjuda en komplett flora av konsulttjänster relaterade till Plone, allt från utbildning till kompletta lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi kan bistå er med såväl kunskap som resurser. Med våra utbildningar hjälper vi er att snabbt komma igång med Plone och Zope.
Plone konsulting och workshops

Plone - open source CMS

Utbildning – Plone workshops

Utbildning är nyckeln till kunskap och framgång. Genom utbildning tillförs företaget de nödvändiga byggstenarna som behövs för att ni ska kunna fortsätta att bygga mer avancerade Plone-lösningar med egna interna resurser. Vi genomför flera utbildningar för Plone och Zope. Låt oss skräddarsy en sådan utbildning för just ert företag. Utbildningen centreras kring era specifika behov. Med hjälp av praktiska övningar under utbildningen tillåts ni att angripa och lösa era egna problem och står därefter rustade att fortsätta på egen hand.

 

Utveckling – Plonelösningar

Plone erbjuder många olika moduler att välja mellan. Vi hjälper er att anpassa dessa till just er verksamhet. Om ni skulle sakna något hjälper vi er att utveckla nya moduler. Det kan röra sig om koppling till en betalningstjänst, en databas, er interna filserver eller något annat. Det är era behov som styr. Vår mångåriga och gedigna erfarenhet av Plone ger oss en ordentlig inblick i utbudet.

 

Integration

Integrationsmöjligheterna med Zope och Plone är näst intill oändliga. Ni kan till exempel arbeta mot databaser som Oracle, Sybase, MySQL, PostgressSQL, LDAP-server (exempelvis Active Directory) eller något annat. Officedokument kan laddas upp via webben och direkt omvandlas till HTML- eller PDF-filer. Med hjälp av XML-RPC kan man skapa avancerade kopplingar till Excel för att arbeta med listor och diagram. Zope och Plone har i princip obegränsade möjligheter. ”Ingenting är omöjligt”, som Gunde Svan skulle ha sagt. Med vår hjälp öppnas helt nya världar för dig och ditt företag.

 

Insorterad under ,
comments powered by Disqus