Du är här: Hem Webbutveckling Plone CMS

Plone CMS

av Sasha Vinčić 2012-01-15 22:18
Categories
Letar du efter bästa open source CMS? Det finns några som är bra men bara ett som är säkrast! Vi har jobbat med open source och Plone CMS i över tio år och skapat några riktigt stora fina webbplatser.
Plone CMS

Det bästa open source CMS

Bästa open source CMS

Vi vet att det finns flera bra open source CMS men bara ett som är säkrast. Det som styr om du får en bra webbplats som du är nöjd med är den leverantör du väljer. Vi är bäst på Plone och vi tycker det är utan tvekan ett av de bästa open source CMS vi har använt.

Webbyrå i Malmö

Vi anser oss vara en mycket bra webbyår om inte en av de bästa i Sverige när det gäller webbplatser byggda med Plone. Vi bryr oss om våra kunder och ser till att hjälpa dem så att de utvecklas och undviker problem innan de händer. Vi växer tillsammans med våra kunder och vårt stora arbete börjar när webbplatsen är online. Det är då ni behöver bygga ut, ändra och se till att ni tjänar pengar på den så att den blir er bästa investering istället för en kostnad.

Webbutvecklare med kompetens

Vi levererar allt för er webbplats, från design till implementering och hosting. Vi använder många open source verktyg förutom Plone CMS, bl.a Django, Pyramid(Pylons), Zope och självklart är allt skrivet i programmeringsspråket Python.

Gör din webbplats till bästa investering

Ring 0708 840 660 eller maila Sasha Vincic på sasha.vincic@valentinewebsystems.se så berättar vi mer.

Insorterad under ,